Gratis tagtjek i Esbjerg

Esbjerg Tømrer og Snedker udfører et gratis tagtjek for alle vores kunder i Esbjerg.

Med et tagtjek gennemgår vi hele dit tag fra ende til anden og sikrer os, at alle fejl, utætheder eller eventuelle skader bliver opdaget i tide, så du som kunde kan undgå omkostningstunge reparationer senere hen.

Tagtjek giver et sundt tag

Efter tagtjekket forelægger vi, hvilke reparationer der skal foretages, og giver et uforpligtende tilbud derpå. Det kan være alt fra små reparationer som udskiftning af enkelte tegl eller algebehandling af taget til større reparationer som udskiftning af hele taget eller en efterisolering.

Et tagtjek kan dermed give dig vished om, hvorvidt dit tag er sundt og raskt, eller om det kan blive forbedret og dermed spare dig dyre udgifter i fremtiden.

Tagtjek en gang om året

Vi anbefaler at lave et tagtjek minimum en gang om året og især efter kraftig storm og regnskyl. Har du et tag med gennemføringer såsom ovenlys eller skorsten, kan et tagtjek være yderst vigtigt, da det oftest er her, eventuelle utætheder kan forekomme og dermed blive opdaget i tide.

Hos Esbjerg Tømrer og Snedker udfører vi altid tagtjek i højeste kvalitet, og vi udfører tagtjek på alle slags tage, hvad enten det er stråtag, tegl, eternit eller et helt fjerde.

Vi har stor erfaring og høj ekspertise i tagarbejde og ved, hvor de værste faldgrupper på taget kan forekomme. Så hvis du vil have et gratis tagtjek i højeste kvalitet i Esbjerg, så kontakt Esbjerg Tømrer og Snedker på 25 33 22 66.