Brug for assistance til tømrer- og snedkerarbejde i Esbjerg eller omegn?
Her er hvad vi tilbyder!

Esbjerg Tømrer og Snedker har mere end 20 års erfaring i håndværksbranchen og ligeledes indenfor projektledelse. Vi er en lokal virksomhed, bestående af faglærte tømrer og snedkere, som alle er eksperter indenfor deres felt. Vi tilbyder udførsel af alle typer tømrer- og snedkeropgaver - både for private og for erhverv -  i hele Esbjerg og omegn. Du er velkommen til at give os et kald på 25 33 22 66 eller udfylde formularen for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi tilbyder tømrer og snedker arbejde i hele området omkring Esbjerg

Tømrer og snedker til private

Vi er specialister i alle former for tømrer- og snedkeropgaver i og uden for hjemmet. Derfor er listen med de services, som vi kan tilbyde, også lang. Til trods for at vi kan favne bredt, så  går vi aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller detaljer. Vores fornemmeste opgaver er at udføre et stykke arbejde, som du bliver glad for nu og i fremtiden - og vi går ikke, før du er 100% tilfreds.

Herunder er eksempler på opgaver vi kan hjælpe med:

 • Akut tømrerarbejde ved eksempelvis indbrud
 • Bærende konstruktioner
 • Nybyggeri
 • Renovering af hus eller lejlighed
 • Gulve, låger, døre og vinduer
 • Træterrasser og carporte
 • Nyt tag
 • Renovering af tag

Susanne Hartvig

"Vi har fået professionel og hurtig hjælp af Kenneth til løsning af en række opgaver: Opsætning af ny fransk dør, fjerne gammel skorsten, opsætte gipsvægge, nedrivning af et par vægge mm. Vi giver Kenneth de bedste anbefalinger :-)"

Tømrer og snedker til erhverv

Foruden mere end 20 års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget, så har vi også dygtiggjort os i projektstyring ved erhvervsopgaver. Vi tilbyder derfor at være de ledende i større projekter, som eksempelvis ved bygnings-opførsel. Vi har mange års erfaring med at arbejde efter skarpe deadlines og bevare de høje krav til kvalitet, som vi stiller os selv. Vi kan både fungere som hovedentreprenør, eller assistere som underleverandør.

Vi kan bl.a. hjælpe med at bygge eller ombygge:

 • Værksteder
 • Haller
 • Kontorer
 • Butikker

Har du akut brug for en tømrer eller snedker?

Så står vi hos Esbjerg Tømrer og Snedker klar til at hjælpe. Vi ved at det kan være presserende, hvis I er blevet udsat for stormskade, indbrud eller lignende. Derfor tilbyder vi akut tømrearbejde inden for en time. Så giv os et kald, hvis uheldet er ude. Vi sætter en mand på sagen hurtigst muligt.

Din garanti for tømrerarbejde i topklasse

Vi er meget ærekære og perfektionistiske omkring vores arbejde. Det betyder i praksis at vi, uanset opgavens størrelse, er meget opmærksomme på at levere tømrer- og snedkerarbejde af højeste kvalitet. Vores høje kvalitetsbevidsthed kommer også til udtryk i de materialer vi benytter.

Skal vi tage en snak om, hvad vi kan tilbyde dig?

En god dialog er altid starten på et godt samarbejde. På den måde kan vi få forventningsafstemt ift. resultat, pris og tidsramme. Ydermere undgår vi, at der opstår misforståelser, sådan så resultatet bliver præcis som du ønsker, i første forsøg.

 

Vi tilbyder en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt. Ring til os i dag på 25 33 22 66, eller udfyld vores formular, så vender vi tilbage til dig snarest.

 

Få et uforpligtende tilbud