efter isolering efter isolering

Vi er specialister i isolering - og dækker hele Danmark!

Loftisolering er en rigtig god investering som oftes er tjent hjem på
blot 2- 4 år. Hulmursisolering med granulat er ligeledes en rigtig god investering
som også har en rigtig kort tilbagebetaling tid, normalt kun 2-3 år.

 
Isolering loft

Indblæsning på loft.

Når vi har monteret vindplader samt hævet gangbro starter vi indblæsningen af Isover granulat.

Isolering Esbjerg

Den nemme måde.

Ved indblæsning af Isover granulat kommer det i alle revner og sprækker, så vi er sikker på der ikke længere er kuldebroer.

Isolering Esbjerg

Hvor meget skal der på ?

Det er meget forskelligt hvor meget isolering der ligger på loftet, vi råder folk til at få blæst ind så man ender med at have 350 - 400 mm inkl. den gamle isolering.

Esbjerg isolering

Spar penge.

En efter isolering er en mindre investering som hurtigt tjener sig selv hjem.

Hulmurs isolering Esbjerg

Uden at pille sten ud.

Vi borer huller i fuge hvor igennem hulmurs isolering sket, så der skal ikke pilles sten ud at dit murværk

Hulmurs Isolering

Indblæsningen.

Vi blæser isoleringen i et 22mm retnings bestemt rør ind i hulmuren, dette sikre at vi kommer ud i alle hjørner.

Hulmurs isolering esbjerg

Professionelt udført.

Vores ansatte er alle uddannet i at indblæse Isover glasuld i både hulmur samt på lofter.  Vi er autoriseret Isover indblæser. Dette er din garanti for veludført isolerings arbejde.

Hulmurs isolering

Sidste hånd på værket.

Vi gør os altid umage i at ramme lige netop den farve din fuge har når vi lukker hullerne vi har blæste isolering igennem, så det ikke ses bagefter. Nu kan du bare læne dig tilbage og se din varmeregning falde samt nyde dit forbedret indeklima.

HULMURSISOLERING

 

En hulmursisolering er den hurtigst indtjente investering du kan lave, hvis din hulmur vel og mærke er tom. Isoleringen vil sædvanligvis være tilbagebetalt efter 2-3 fyringssæsoner.
Huse fra 20’erne og frem til slut 50’erne er ikke født med hulmursisolering. Nogle 60’er huse har heller ingen isolering i hulmuren. De fleste huse fra 60’erne til 70’erne har isolering i hulmuren. Nogle af disse kan med fordel efterisoleres. Det kan dog i de fleste tilfælde kun betale sig at gøre, hvis man har glasuld i hulmuren. Hvis man er i tvivl, kan man stikke hovedet op på loftet og kigge på om isolering er gul eller grøn. Hvis isoleringen er gul, betyder det at man har glasuld på loftet, og så er der med 90% sikkerhed også er glasuld i hulmuren.
Vi sætter altid en stor ære i at ramme farven på fugerne, så man næsten ikke kan se indgrebet.
Hvis du har spørgsmål om hulmursisolering, kan du altid ringe til Esbjerg Tømrer og Snedker, så vil vi hjælpe med kompetent og ærlig rådgivning – helt uforpligtende.

LOFTISOLERING

 

Som vi alle ved, stiger varmen opad. Derfor er det vigtigt at have en god dyne af isolering på sit loft, så man ikke fyrer for gråspurvene.

Huse op til 60’erne er typisk ikke født med isolering på loftet. Kommer vi op til huse fra 60’erne til 70’erne, ligger der sædvanligvis 95 mm Rockwool eller glasuld mellem spærene. Det vil sige, at man har en kuldebro på tværs af ens loft for hvert spær ned gennem huset. Huse fra 80’erne har normalt 190 mm isolering på loftet.
Hos Esbjerg Tømrer og Snedker kan vi skifte den gamle loftlem til en ny og fuld-isoleret med foldestige til en meget favorabel pris. Vi laver også gerne en helt ny gangbro af krydsfinér.
Når man efterisolerer et loft, er det vigtig at have styr på, om der er god luftcirkulation. Dette sikrer Esbjerg Tømrer og Snedker ved at lave inddækninger ved udhænget.

Når Esbjerg Tømrer og Snedker tager ud og giver uforpligtende tilbud, rådgiver vi altid kunden om løsninger, der giver bedre udluftning på loftet.
Hvis du har spørgsmål om loftsisolering, kan du altid ringe til Esbjerg Tømrer og Snedker, så vil vi hjælpe med kompetent og ærlig rådgivning – helt uforpligtende.