Spar 50% på opvarmningen

Hvis du efterisolerer dit hus, kan du nemt spare op til 50% om året på varmeregningen. ISOVER granulat har en varmeledningsevne på henholdsvis 0,038 (W/m k) i hulrum og 0,042 (W/m k) på lofter og er dermed blandt de bedst isolerende granulater på markedet.

Få et godt indeklima

Undgå træk og kuldenedfald og få en tæt, varm og sund bolig. Undersøgelser har vist, at ISOVER granulat ikke afgiver sundhedsskadelige stoffer til omgivelserne og derfor må anvendes i miljømærkede huse.

Effektiv mod støj

ISOVER granulat har en struktur, der gør den særdeles effektiv som lydisolering både mod nabo- og trafikstøj.

I tilfælde af brand

Glasuld er ubrændbart. Det vil sige, at den ikke kan antændes, og at den ikke indeholder brændbare stoffer, der bidrager til branden eller giver stor røgudvikling.

Undgå fugt

ISOVER granulat er vandafvisende og optager ikke fugt. Isoleringsmaterialet ned- brydes ikke af råd og svamp og kan derfor klare de fugtpåvirkninger, der forekommer i en bygningskonstruktion, uden at være tilsat sundhedsskadelige stoffer. 

 

95% glas

ISOVER isolering består af 95% glas og 5% bindemiddel. Glas fremstilles af sand, kalk og soda, og bindemidlet er tilsat plantebaseret materiale, der hurtigt genetableres i naturen. Alle ISOVERs glasuldsprodukter er bioopløselige.

75% genbrugsglas

I dag er op mod 75% af råvaren til ISOVER glasuld genbrug. Glasset, som genbruges, kommer blandt andet fra vinduer og flasker.

Energieffektiv produktion

ISOVER har reduceret energiforbruget i produktionen væsentligt. Det betyder, at CO2 tilbagebetalingstiden på ISOVER granulat er mindre end en måned. Derefter vil der i resten af bygningens levetid spares CO2 og energiudgifter hver måned.

Produceres i Danmark

ISOVERs fabrik ligger ved Kolding. Herfra er der ikke langt til de danske hjem, og det er positivt for miljøet, når isoleringen skal fragtes.

En holdbar løsning

Isolering fra ISOVER holder lige så længe som dit hus. Den falder ikke sammen i hulmuren og indeholder ikke skadelige stoffer. Derfor bidrager ISOVER granuat til et sundere indeklima. 

 

Kvalitetssikring

ISOVER granulat er CE-mærket i henhold til den europæiske standard DS/EN 14064-1. Det betyder, at produktet er ubrændbart i henhold til brandklasse A2-s1,d0. Produktet har ingen sætning i hulmuren og kun begrænset sætning på loft. Alle ISOVERs glasulds- produkter er EUCEB mærket, hvilket betyder, at de er bioopløselige.

Bæredygtig isolering

I 2011 indførte ISOVER G3 for alle glasuldsprodukter. Med ISOVER G3 er CO2 udslippet i produktionen nedsat, og samtidig er produktet tilsat en større andel plantebaseret materiale, der hurtigere kan genskabes i naturen.