Akut tømrerarbejde i Esbjerg og omegn

akut tømrerarbejde indenfor kort tid

1 time til hjælp

Akut tømrerarbejde benyttes gerne i situationer, som ikke kan forlades, før der er taget hånd herom. Vi arbejder i lokalområdet omkring Esbjerg. Derfor kan du regne med vores erfarne tømrere inden for blot en time, når du henvender dig for akut tømrerarbejde. 

Mere end 20 års erfaring som tømrer og projektleder

Mere end 20 års erfaring i faget

Vi har mere end 20 års erfaring med tømrerarbejde og projektledelse. Gennem årene har vi derfor afprøvet kræfter med styringsopgaver af varierende karakter. Vi har blandt andet stået i spidsen for opførsel af sygehuse, kontorbygninger og almen renoveringsprojekter. 

 
Vi er medlemmer hos Byg Garanti

Medlem af Byg Garanti

Hos Esbjerg Tømrer og Snedker er vi naturligvis medlem af Byg Garanti. Det betyder at du som kunde er sikret såfremt der uheldigvis skulle opstå fejl i det udførte tømrerarbejde. Læs mere om fordelen ved, at vælge håndværkere der er medlem af Byg Garanti her.

Tak for din henvendelse, vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Steen Henriksen

"Top service og virkelig hurtig til den bedste mulig service. De aller bedste anbefalinger herfra"

Har du brug for akut tømrerarbejde?

Har du brug for akut tømrerarbejde eller er du i tvivl herom? Så tøv ikke med at kontakte Esbjerg Tømrer og Snedker. Vi rykker ud inden for en time og får styr på den uheldige situation, du måtte være havnet i. Uanset om du oplever skader på baggrund af indbrud, uvejr, brand eller noget fjerde, så er der foruden døgnservice også en lang række andre ting, du er nødsaget til at få styr på. Med vores hjælp kan du hurtigt komme videre i processen og tage hånd om eksempelvis forsikringer, oprydning m.m.

I tilfælde af indbrud

Vi oplever ofte behov for akut tømrerarbejde, når vores kunder har været udsat for indbrud. Indbrudstyve er ikke sirlige, når de finder deres gang ind i ejendomme og du vil formentlig mødes af en ubehagelig overraskelse såsom et opbrækket vindue eller en ødelagt dørkarm. For ikke at efterlade en åben invitation til flere ubehagelige gæster, må sådanne skader repareres med det samme. Derfor tilbyder vi hos Esbjerg Tømrer og Snedker døgnservice i forbindelse med indbrud. Vi rykker både ud til private hjem, sommerhus, erhvervslokaler og hvor end der ellers er brug for os.

I tilfælde af uvejr

Efterspørgslen på akut tømrerarbejde i forbindelse med uvejr er steget markant herhjemme. Antallet af storme og skybrud har over de seneste par år taget til og sat sit aftryk på bygninger rundt om i landet. Særligt har vi måtte rykke ud til sommerhusområder nær kysten. Ældre sommerhuse er som regel mindre modstandsdygtige end øvrige bygninger og der skal som regel ikke en større vandstigning til, før vandet trænger ind i områder som disse.

I tilfælde af brand

Brandtilfælde er endnu en type hændelse, hvor vi hos Esbjerg Tømrer og Snedker kan blive nyttige. I forbindelse med brand kan akut tømrerarbejde opstå - eksempelvis hvis ilden har efterladt skader, der øger risikoen for at dele af bygningen kan sammenstyrte. Løb ikke en risiko, men kontakt hellere en tømrer for at få vurderet, om der skal sættes hurtigt ind, for ikke at risikere følgeskader.

Ring og hør mere

Hvis du mener at have brug for at benytte dig af Esbjerg Tømrer & Snedkers døgnservice, er du velkommen til at kontakte os på vores vagttelefon. Benyt venligst nummeret: 25 33 22 66. Alternativt kan du altid skrive en mail til kgt@esbjerg-ts.dk.